Recenze

Co o nás říkají naši studenti?

Napsat recenzi
Průměr vypočítaný ze všech recenzí

SPOKOJENOST ABSOLVENTŮ

4.74

NEJNOVĚJŠÍ RECENZE
ABSOLVENTŮ


Profilový obrázek

Jakub Stávek

08.07.2024

Skvělá autoškola

Autoškolu Libor můžu vřele doporučit. Pan Libor je velice klidný a rozvážný. Má s námi opravdu trpělivost a dost naučí. I další pan instruktor je velice hodný a taktéž hodně naučí. I auto je absolutně super. Moc doporučuji a i za sebe moc děkuji této autoškole.

Profilový obrázek

Інструктор Неля

05.07.2024

Послання до Васи Ветрова

Шановний Вася як від інструктора вам скажу що ніколи в нашій автошколі під таким ім'ям ніхто не вчився і вчитись набуде. Якщо вам перейшла дорогу 😄 так наберіться відваги і підійдіть сказати мені в очі 👀 а на просторах інтернету ви всі герої писати під чужими іменами 💪. В живу слабо підійти і сказати ,🤥якщо попросили написати заздрисники то передавайте їм привіт . Я свою роботу буду робити і на далі,😘 надіюсь що ви це прочитайте. А ще вам напишу як од редкосной твари 😄 Вася дорогой рождьонний ползать летать не будет 🥳 так желаю вам удачно ползать по жизни,😉 удачи вам она вам понадобится

Profilový obrázek

Selime Dzhelialova

04.07.2024

Василий Ветреный, будь мужиком!

Да, Василий, фамилия Вам соответствует!🤢 Это каким нужно быть ветреным, чтоб написать такой бред, ещё и про девушку🤦🏻‍♀️ Знаю Нелли как прекрасного инструктора🤗 и отчетливо понимаю, что Васька, видать конкуренты, попросили💩 Ребят, хочу написать обратное, Нелли прекрасный инструктор, действительно, профессионал своего дела! Желаю ей адекватных учеников и чтоб такие недомужчины🤮 на ее пути не попадались) Нелли, удачи Вам🫶

Profilový obrázek

Maria Khyla

04.07.2024

Хочу висловити подяку автошколі Libor

Навчання пройшло на вищому рівні, відмінна практика.Особливо хочу подякувати інструктору Нелі за її терпіння, вміння підтримати,та подання всього в розгорнутому вигляді,,вона ідеальний інструктор ♥️ Однозначно рекомендую ♥️

Profilový obrázek

Вася Ветров

04.07.2024

Позор автошколы.

Есть в автошколе Неля инструктор,тварь редкостная,любит показывать свои нервы,кому она попалась сочуствую,таких нельзя допускать в инструкторы.

Profilový obrázek

Barbora Blahová

25.06.2024

Doporučuji!

Tuhle autoškolu mohu jen doporučit. Z řízení jsem měla ze začátku strach, ale hned při první jízdě jsem cítila skvělou atmosféru a strach opadl. Na každou jízdu jsem se těšila a díky přátelskému přístupu jsem se cítila dobře. Lepší autoškolu jsem si vybrat nemohla, a budu všem doporučovat

Profilový obrázek

Iryna Tuhaieva

18.06.2024

Super autoškola, skvělí učitelé, pěkná auta

Маю водійське посвідчення, але давно не їздила за кермом, тому вирішила обновити в пам'яті свої вміння. Мені пощастило мати kondiční jízdy з інструкторами Нелею і Михайлом. Велика їм подяка за те, що все спокійно і детально пояснювали, акцентували увагу на головному і не лише хвалили, а і вказували на помилки.

Profilový obrázek

Анонимный Аноним

18.06.2024

Очень жалею

Учила украинка. Все занятия проходили очень странно и напряжено, научила минимуму....за эти деньги это того не стоит 🤦🏻‍♂️. Попробовал другого инструктора, он меня научил гораздо большему и адекватно объяснял!